COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

În Transnistria alți șase pacienți s-au recuperat de COVID-19

În Transnistria alți șase pacienți s-au recuperat de COVID-19

În Transnistria alți șase pacienți s-au tratat de COVID-19.

Despre acest lucru a anunțat Ministerul Afacerilor Interne al autoproclamatei RMN, referindu-se la datele Centrului operativ pentru profilaxia și prevenirea răspîndirii COVID-19, transmite Noi.md.

După cum se menționează, în special, biomaterialele pacienților de la Spitalul de boli infecțioase din Slobozia, a căror stare de sănătate s-a îmbunătățit considerabil, au fost transmise spre testare și de două ori consecutiv au oferit un rezultat negativ.

Au fost tratate cu succes patru locuitoare din Tiraspol cu vîrste de 23, 32, 34, 77 de ani. Printre cei care s-au recuperate se numără și o locuitoare din s.Blijnii Hutor, raionul Slobozia în vîrstă de 47 de ani și o locuitoare din Bender de 32 de ani.


După externare, persoanele recuperate vor sta în carantină două săptămîni. Starea de sănătate a femeilor va fi monitorizată de medicii de sector.

La situația din 22 aprilie, ora 11:00, în spitalele de carantină din Transnistria sînt tratați 294 de pacienți cu diagnostic confirmat de COVID-19, dintre care 13 copii și adolescenți cu vîrsta de pînă la 18 ani. Pînă în prezent, în urma complicațiilor cauzate de infecția de coronavirus, în Transnistria au decedat 15 persoane. Au fost tratați cu succes și au revenit acasă 17 cetățeni transnistreni.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load