COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Vlah: Difuzarea Radioteleviziunii publice GRT a fost restabilită!

Vlah: Difuzarea Radioteleviziunii publice GRT a fost restabilită!

După două luni de la întreruperea tehnică, difuzarea Radioteleviziunii publice GRT a fost restabilită, transmite Noi.md.

Despre acest lucru a anunțat bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, menționînd că difuzarea televiziunii publice GRT este deja disponibilă pe rețelele operatorului prin cablu Moldtelecom, precum și în eter pentru locuitorii din regiunile Comrat și Ceadîr-Lunga.

Radioul găgăuz și-a reînceput transmisiunea în Comrat pe frecvența 102.1 FM și în Baurci pe frecvență 104.6 FM. În următoarele zile, semnalul GRT va acoperi și regiunea Vulcănești.


Irina Vlah a subliniat faptul că restabilirea teleradiodifuziunii nu a necesitat nici un leu, deși conducerea GRT, în persoana lui Vitalie Gaidarji a cerut în acest scop 700 de mii de lei din bugetul Găgăuziei.

Bașcanul Găgăuziei și-a exprimat recunoștința specialiștilor care au contribuit la reluarea transmisiunii GRT. „Este vorba despre angajații companiei Grigore Mutaf și Dumitru Konstantinov, expertul tehnic, președinte al societății prieteniei moldo-turce Rafet Keksal, precum și Iaroslav Bulgaru și Grigore Todorov concediați de către Consiliul de Supraveghere precedent”, a scris ea pe pagina sa de socializare.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load