COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un moldovean este antrenat pentru a doua sa luptă profesională MMA de însuși Connor McGregor (VIDEO)

Un moldovean este antrenat pentru a doua sa luptă profesională MMA de însuși Connor McGregor (VIDEO)

Născut în Congaz, Nicolai Grozdev este ajutat să se pregătească pentru lupta din turneul MMA de binecunoscutul luptător Connor McGregor.

Aceasta va fi a doua luptă profesională a lui Grozdev din cariera sa. De această dată, sportivul va lupta într-un turneu organizat de Brave Combat Federation. Lupta va avea loc pe 19 octombrie în China.

Acum, Nicolai Grozdev se antrenează activ și se pregătește să lupte în ring cu un sportiv chinez. El este ajutat pentru aceasta de renumitul în întreaga lume luptător irlandez de arte marțiale mixte, fostul campion UFC la categoria semiușoară și ușoară, Connor McGregor.


Un filmuleț de la antrenamentul comun cu Nicolai Grozdev a fost postat recent de Conor McGregor pe pagina sa oficială de Instagram.

După cum a declarat Nicolai Grozdev pentru corespondentul portalului de știri Gagauzinfo.MD, McGregor este partenerul său sparring.

„Mă pregătesc pentru luptă, ca de obicei, în sala mea de sport Straight Blast din Dublin. Voi lupta pe 19 octombrie în China”, a adăugat Grozdev.

Reamintim că tînărul sportiv Nicolai Grozdev a avut prima sa luptă profesională în martie a acestui an, în cadrul turneului MMA internațional WWFC 14 de la Kiev.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load