COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Turcia investește în surse regenerabile de energie în sudul Moldovei

Turcia investește în surse regenerabile de energie în sudul Moldovei

Cel mai mare holding turcesc, Yıldırım Holding, este interesat să investească în surse regenerabile de energie pe teritoriul Găgăuziei, transmite Noi.md.

Declarația a fost făcută de președintele său, Yuksel Yildirim, la întrevederea cu bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, care a avut loc în cadrul vizitei sale de lucru în Turcia.

Potrivit Irinei Vlah, în cadrul discuției părțile au discutat subiecte de interes reciproc. Șeful Găgăuziei a caracterizat potențialul economic și investițional al autonomiei, a subliniat că regiunea este deschisă pentru companiile internaționale mari.


Președintele Yıldırım Holding și-a exprimat interesul pentru investițiile în surse regenerabile de energie pe teritoriul Găgăuziei.

Șefa Găgăuziei, în cadrul vizitei sale în Turcia, a fost însoțită de ambasadorul Moldovei, Dmitrii Croitor. Din delegație au făcut parte deputații din Parlamentul Republicii Moldova, Ivanna Koksal, președintele Societății de prietenie moldo-turcă, Rafet Koksal, primarul satului Cazaclia, Anatol Uzun.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load