SUV-ul de clasa lux Volvo XC60 a obținut premiul «Automobilul anului» în Marea Britanie ©

SUV-ul de clasa lux Volvo XC60 a obținut premiul «Automobilul anului» în Marea Britanie

Volvo XC60 a devenit automobilul anului conform totalurilor UK Car of the Year Awards 2018. Acum o lună juriul  aceluiași  premiu  a numit XC60 cel mai bun SUV de dimensiuni medii  

Premiul UK Car of the Year Awards se conferă  celor mai bune a7utomobile noi de pe piața britanică. Juriul constă din   27 cei mai notorii jurnaliști auto din țară, care colaborează cu ediții influente ca  The Sunday Times, The Independent, The Telegraph, Top Gear, Auto Express, CAR, HonestJohn.co.uk, Auto Trader și Motoring.co.uk.

John Chellen, director-administrator al concursului  UK Car of the Year Awards, comentează: «Volvo XC60 merită expres titlul   UK Car of the Year 2018 — în special acum, când crossoverele devin tot mai populare.  E de menționat, că Volvo, care în  2016 a ocupat locul doi împreună cui XC90, în fruntea clasament6ulu s-a situat  cu modelul mai mic, dar tot atât de impresionant ».

Un factor important al victoriei pentru XC60 a fost situația lui de lider la posibilitățile de conectare în clasa dată.  Ecranul inovațional, de 9 inch  face parte din toate completările și este extrem de comod în utilizare: funcțiile-cheie și aplicațiile se selectează obișnuit, iar   Apple CarPlay și Android Auto permit accesul nemijlocit la smartephone   — apeluri, mesaje, muzică. «Volvo este primul grație calității interiorului și sistemului informativ-distractiv», — concluzionează Anthony Franci-Consten, unul din membrii juriului   UK Car of the Year Awards.

Ian Linas, un alt membru al juriului, își completează colegul: «În marea de crossovere Volvo XC60 se evidențiază prin calitatea asamblării,  tehnologii avansate și pr8incipalul – satisfacția pe care o simți în timpul șofatului».

Pentru toate completările XC60 este accesibilă funcția dirijare semiautonomă Pilot Assist. Este un sistem de  asistență șoferului care preia conducerea, accelerarea, frânarea, menținerea distanței sigure față de automobilul din față, grație lui călătoriile îndelungate sunt mai puțin obositoare. Pilot Assist este încă un pas important în drumul companiei Volvo Cars către crearea automobilului autonom în totalitate.  

Sistemele de securitate Volvo au avansat și ele: XC60 este dotat cu funcțiile Steer Assist și Oncoming Lane Mitigation. Prima conduce automat pentru a evita coliziunile posibile, a doua – preîntâmpină ieșirea pe banda inversă de circulație. Ambele tehnologii  au fost prezentate în premieră  pe segmentul mașinilor  de dimensiuni medii , ceea ce subliniază, pentru Volvo, calitatea de lider în domeniul securității auto.     

«Victoria simultană în două nominalizări  — «Automobilul anului» și «Cel mai bun crossover de dimensiuni medii al anului », — este o performanță pentru Volvo Cars, care subliniază odată în plus perfecțiunea și cererea pentru noul automobil. Designul scandinav elegant,  tehnologiile avansate și echiparea strălucită  sunt chezășia succesului, început de XC60 din prima generație», — spune  John , Wakefield, director administrator Volvo Car UK.

 

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load