InMotion ventures va susține serviciul de taxi fără pilot Voyage

InMotion ventures va susține serviciul de taxi fără pilot Voyage

Organizația InMotion Ventures – un fond subsidiar Jaguar Land Rover – a investit 3 milioane dolari în serviciul american de taxi fără pilot Voyage.


Investiția va permite crearea unui serviciu global, care va permite oricărui doritor să apeleze un mijloc de transport autonom   și să ajungă în siguranță la destinație. Voyage a și testat  taximetrele sale fără pilot în comunitatea închisă din San Jose, California. Compania posedă licența pentru testarea automobilelor fără pilot pe drumurile Californiei în anul 2018 . Ulterior, preconizează să-și perfecționeze tehnologiile și serviciile în baza aprecierilor clienților. 


Plus la InMotion Ventures proiectul este susținut de fonduri ca Khosla Ventures, SV Angel, Initialized Capital, Amino Capital și Charles River Ventures.


 Oliver Cameron, director executive Voyage: «Suntem încântați de faptul, că avem susținerea   InMotion Ventures. Investițiile lor ne vor ajuta să obținem experiențe de preț,  să ne extindem în alte sfere, să luăm proporții globale. Va fi un an deosebit pentru noi, reieșind din testările preconizate cu pasageri».


 Sebastian Peck, director - administrator  InMotion Ventures: «Am început colaborarea cu Oliver Cameron și echipa lui minunată de la Voyage cu mult interes. Am certitudinea, că ei posedă posibilități de a implementa în cel mai scurt timp concepția de taxi fără pilot  în localități ».


Voyage, care a primit primele investiții de la InMotion în a.2018, este cea de-a 12-ea companie care a aderat la portofoliul fondului în domeniul  mobilității transportului. 


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load