Hyundai Moldova anunță rezultatul vânzărilor pentru primele 6 luni ale anului 2019 ©

Hyundai Moldova anunță rezultatul vânzărilor pentru primele 6 luni ale anului 2019

81,8% din vânzări sunt deținute de clasa SUV a mărcii.

Compania „Pacific Motors” SRL, distribuitorul oficial Hyundai Motor în RM, a însumat vînzările pentru perioada 01 ianuarie – 1 iulie 2019, stabilind un rezultat de 319 automobile vîndute.

Analizînd statistica vînzărilor de automobile noi, observăm că centrul auto Hyundai Moldova și-a mărit considerabil vînzările în prima jumătatea a anului 2019, mai bine spus, acestea au crescut cu 24,6% comprativ cu aceeași perioadă a anului 2018.

Hyundai Tucson a devenit din nou modelul cel mai bine vîndut a mărcii Hyundai pe teritoriul țării noastre. După statistică, în luna martie 2019, au fost vândute 34 automobile Hyundai Tucson, ceea ce constituie 61,8% din totalul vînzărilor companiei pentru această perioadă. Acest model continuă să acapere inimile clienților cu designul său îndrăzneț și atrăgător, dinamica excelentă și un set bogat de opțiuni. Modelul este accesibil în 4 versiuni de propulsoare, cu cutie automat sau mecanică, la alegere, tracțiune integrală sau față.

Pentru luna aprilie 2019, Hyundai Creta a arătat rezultate excelente la capitolul vînzări, 21 de automobile au fost înregistrate pe piața din Moldova, un număr în premieră, de modele Creta comercializate pe piața autohtonă. Clienții aleg modelul pentru o gamă largă de configurații și opțiuni suplimentare, precum și pentru performanțe înalte în ceea ce privește siguranța. Modelul este proiectat și produs în conformitate cu infrastructura țării noastre, ceea ce constitue un avantaj pentru iubitorii de a conduce în confort și siguranță. De menționat este și faptul că, în anul 2019 îndrăgitul model va căpăta un nou aspect, datorită facelift-ului planificat. Modelul modernizat se va face vazut cu noi bare de protectie și grila radiatorului diversă, sistem de iluminare actualizat, și va primi, de asemenea, echipamente noi (care nu au fost oferite anterior pentru acest model).

Luna aprilie, a fost una favorabilă și pentru crossover-ul Hyundai Santa Fe, care până acum a arătat cel mai bun rezultat pentru anul 2019, vânzările pentru această lună, s-au majorat de două ori, în comparație cu luna martie. Acest model este apreciat de clienți pentru o gamă largă de opțiuni disponibile în echipamentul standart. Cea de-a 4 generație Santa Fe, este echipat cu cele mai noi tehnologii de siguranță, cum ar fi: Sistemul de avertizare a prezenței persoanelor pe bancheta din spate; Sistemul de asistență pentru evitarea coliziunilor din spate; Sistemul de asistență la coborîre din autovehicul, blochează temporar ușile în cazul apropierii unui vehicul din spate, pentru ca pasagerii să coboare în siguranță.

În iunie 2019, sedanul Hyundai Accent s-a clasat pe o poziție avantajoasă în clasamentul de automobile noi vândute de Hyundai Moldova. Modelul Accent este apreciat de consumatori pentru nivelul ridicat de siguranță și confort pe care îl oferă. Modelul Accent îmbină în sine toate avantajele tehnologiilor inovatoare de care dispune compania Hyundai în design, confort, gestionabilitate, siguranță și economie.

Modelul Hyundai Elantra actualizat, prezentat publicului larg la începutul anului, a arătat rezultate favorabile la capitolul vânzări. Elantra a beneficiat de o serie de schimbări în designul exterior și interior, precum și gama de opțiuni, aceasta a fost extinsă și îmbunătățită.

Potrivit rezultatelor statisticii pentru prima jumătate a anului, centrul auto Hyundai Moldova se numără printre primii trei lideri de pe piața auto autohtonă.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load