COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Germania permite deschiderea showroom-urilor auto!

Germania permite deschiderea showroom-urilor auto!

Reprezentanțelor auto din Germania li se va permite să-şi reia activitățile de vînzări de automobile, în contextul unor măsuri „relaxate” de blocare a răspîndirii coronavirusului pe cea mai mare piață din Europa, care vor fi aprobate de Guvernul local, scrie AutoBlog.MD.

Între timp, Executivul de la Chişinău încă nu a luat măsuri necesare pentru a susţine importatorii auto şi menţin restricţia ca acestea să fie închise, punîndu-se astfel în pericol piaţa auto din Moldova. Amintim că pînă şi vecinii cei mai apropiați, Romînia şi Ucraina, au permis deschiderea showroom-urilor.

Grupurile de lobby auto au salutat măsura, după ce anterior au avertizat de nenumărate ori că multe centre auto s-au confruntat cu falimentul, după ce inventarul pe care l-au avut nu a fost putut fi vîndut clienților. Grupul de lobby al comercianților auto cu amănuntul, ZDK, a notat într-o declarație că permiterea vînzărilor de autovehicule va permite dealerilor „să salveze o parte din afacerile cruciale de primăvară care au fost în mare parte pierdute”.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load