Doua modele SKODA au devenit concomitent «Cel mai bun automobil al a. 2018»

Doua modele SKODA au devenit concomitent «Cel mai bun automobil al a. 2018»

SKODA OCTAVIA și  SKODA KAROQ — au învins în categoriile respective ale concursului  «Cel mai bun automobil , 2018» al publicației germane  «Auto, Motor und Sport». Peste 117 000 cititori ai revistei au participat la concurs.  Cinci ani la rând ŠKODA OCTAVIA obține titlul de cel mai bun automobil al Germaniei în clasa respectivă, cu 18,6% voturi. Noul  ŠKODA KAROQ a devenit cel mai bun automobil străin în clasa   «Compact  SUV / Mașină de teren» cu 16,5% voturi.


«Recunoașterea cititorilor „Auto, Motor und Sport“ este o onoare pentru noi.  Au participat la vot oamenii pentru care noi elaborăm și producem mașinile noastre.  ŠKODA KAROQ  i-a frapat pe votanți prin caracteristicile unice și designul  specific. Acest succes a reconfirmat  că noul nostru  SUV  compact este o completare substanțială a gamei de modele    ŠKODA, — a spus  președintele consiliului director  ŠKODA    Bernhard Maier la ceremonia de înmânare a premiilor. De cinci ani bestsellerul    ŠKODA OCTAVIA iese învingător, demonstrând că noi dezvoltăm modelul în direcția corectă ».


«ŠKODA OCTAVIA se evidențiază prin tehnologiile avansate, funcționalitate și spațiu intern   - spune Christian Strube, membru al consiliului director ŠKODA, responsabil de partea tehnică. — Grație serviciilor  ŠKODA Connect pasagerii  OCTAVIA pot rămâne mereu pe fir. Este impresionant șirul de motoare. În Germania modelul dispune de 11 motoare, șase pe benzină TSI, patru diesel TDI și unu CNG, care consumă gaze naturale comprimate. Acum avem pe piață și cel mai rapid model din istoria brandului    —ŠKODA OCTAVIA RS 245».


Revista  «Auto, Motor und Sport» organizează concursul «Cel mai bun automobil al anului» pentru a 42 oară. În acest an la vot au fost puse  378 modele în 11 categorii. ŠKODA OCTAVIA și ŠKODA KAROQ au devenit favorite absolute ale cititorilor revistei. Ambele modele se bucură de popularitate în lume: cca 419 000 automobile  ŠKODA OCTAVIA au fost comercializate anul trecut, dintre acestea   60 000 – în Germania. În februarie,   2017 modelul a fost total înnoit: designul nou al caroseriei, aerodinamica perfecționată, ampatamentul mai larg  conferă mașinii mai mult dinamism.   Modelul și-a păstrat cele mai bune calități, a stabilit noi standarde de tehnologizare, securitate și confort , funcționalitate,  capacitate, dar și-a păstrat și raportul ”preț-calitate”.   În plus, pentru prima dată   ŠKODA OCTAVIA dispune și de serviciile on line   ŠKODA Connect.


De la lansarea ŠKODA KAROQ , numai în Germania au fost comandate   12 000 unități. Acest  SUV compact a întrunit noul design al brandului, cu linii dinamice și elemente ”de cristal”. În plus,   ŠKODA KAROQ impresionează prin spațiul intern : lungimea 4,38 m, volumul portbagajului  521 - 1 630 l. Sistemul de transformare a salonului VarioFlex  face ca interiorul noului   SUV să fie încă mai practic. Scaunele din rândul doi pot fi  mutate sau scoase complet   — atunci  ŠKODA KAROQ dintr-un  SUV compact se transformă într-un furgon cu capacitatea de    1 810 l!


În funcție de completare, KAROQ  include serviciile ŠKODA Connect cu tehnologia  LTE, faruri LED, tehnologii digitale și posibilitatea conectării la rețea, dar și o listă vastă de asistență. Sunt accesibile peste  30 de soluții Simply Clever, care asigură o circulație  mai simplă și mai confortabilă.  Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load