COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Windows 10 va putea fi instalat direct de pe internet

Windows 10 va putea fi instalat direct de pe internet

Windows 10 Insider introduce o nouă metodă de instalare a sistemului de operare, care nu necesită descărcarea manuală a unui fişier ISO, nu include un stick USB sau un alt suport de stocare extern. Sistemul de operare Windows 10 va putea fi descărcat din cloud şi reinstalat automat.

Cei care vor beneficia de pe urma acestei funcţionalităţi sunt atât cei care doresc să pornească de la zero cu sistemul de operare, cât şi cei care doresc să vândă un computer mai vechi, pe care să îl reseteze complet şi să şteargă toate datele de pe el, scrie go4it.ro.

În prezent, această funcţionalitate este în teste, deci probabil că nu ar trebui testată pe un computer principal, de care depindeţi pentru lucru sau pentru activităţile zilnice. Totuşi, această capabilitate ar putea deveni foarte utilă în viitor, odată ce apare în mod oficial în varianta „finală” a sistemului de operare.


Acest gen de funcţionalitate nu este tocmai nouă sau „originală”. Apple oferă posibilitatea de a reinstala sistemul de operare din cloud de mai mulţi ani în procesul de „recovery” care este integrat în toate sistemele MacBook, Mac Pro, iMac şi Mac Mini, indiferent dacă acestea pot sau nu să booteze în MacOS.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load