COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Vehiculele autonome Waymo au parcurs mai mult de 16 miliarde kilometri virtuali

Vehiculele autonome Waymo au parcurs mai mult de 16 miliarde kilometri virtuali

Compania Waymo, care face parte din holdingul Alphabet, a anunțat că mijloacele auto autonome au parcurs mai mult de 16 milioane de km, iar în lumea virtuală automobilele au acoperit o distanţă ce depăşeşte 16 miliarde de kilometri.

Acest lucru este menționat în mesajul Waymo pe Twitter.
Testarea virtuală Waymo a tehnologiei de control fără pilot permite companiei să reproducă o sumedenie de situații care pot apărea în lumea reală şi a răspunde la acestea. În același timp, situațiile de urgență modelate în lumea virtuală nu au niciun efect asupra siguranței șoferilor reali.
Cu ajutorul modulației, inteligența artificială poate învăța să iasă din situații de urgență. Acum, mai mult de 25 de mii de mașini virtuale Waymo simulează diverse situații în regim non-stop.


Potrivit lui directorului tehnic Waymo, Dmitry Dolgov, compania intenționează să insiste pe perfecţionarea virtuală a tehnologiei sale cît mai mult timp posibil înainte de a lansa teste complete. Acum, în Statele Unite, există doar cîteva locuri unde este permisă testarea aparatelor nepilotate, iar acest lucru nu este suficient pentru a învăța rețelele neuronale să se descurce pe drumuri.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load