TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Rusia va opri prelucrarea separată a gunoiului din cauza coronavirusului

Rospotrebnadzor a recomandat tuturor întreprinderilor să oprească primirea și colectarea de materiale reciclabile separate, deoarece prin sortarea acestor deșeuri și prelucrarea ulterioară a acestora există posibilitatea infectării personalului.

Despre acest lucru a scris RIA "Novosti", cu referire la Serviciul de presă al Rospotrebnadzor.


Recomandarea se datorează faptului că mulți pacienți cu formă ușoară de COVID-19 se tratează acum la domiciliu, de aceea orice obiect reciclat poate deveni ipotetic un purtător al virusului.


În același timp, în țările europene, gunoiul este acum colectat separat chiar și la pacienții cu COVID-19. Pentru a face acest lucru, persoana trebuie să întreprindă o serie de acțiuni destul de simple.


-Deșeurile bolnavului sînt adunate separat într-o pungă de plastic gros, care este dusă la gunoiul obișnuit dacă nu există colectarea deșeurilor periculoase de la populație.-Deșeurile persoanei bolnave nu trebuie să intre în contact cu alte deșeuri și materiale reciclabile.


-Angajații întreprinderilor de gestionare a deșeurilor trebuie instruiți și asigurați cu mijloace de protecție individuală.
În același timp, experții Greenpeace sfătuiesc, de asemenea, menținerea produselor reciclabile în carantină timp de trei zile înainte de a le pune în recipientul pentru colectarea separată a gunoiului.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load