Rapperul american a ajuns în stratosferă și a pornit muzica

Rapperul american a ajuns în stratosferă și a pornit muzica

Rapperul american Preston Oshita, care evoluează în scenă sub pseudonimul Towkio, a urcat în stratosferă, pentru a-și lansa de acolo albumul de debut WWW.


La înălțimea de 30 de kilometri el a ajuns într-o capsulă specială, atașată la un balon umplut cu heliu, informează Pitchfork.


La aparatul de zbor au fost atașate cîteva difuzoare, astfel încît artistul, ridicîndu-se în stratosferă, să poată reproduce piese din album.


Muzicianul a publicat pe Instagram fotografiile și materialele video despre zborul său. "Am realizat acest lucru! Nu pot descrie în cuvinte ceea ce simt", a comentat el una dintre postările sale.Towkio a povestit că l-a inspirat proiectul Red Bull Stratos. În anul 2012 la acest proiect a participat skydiver-ul austriac Felix Baumgartner. Într-un balon umplut cu heliu, el a urcat la înălțimea de 39 de kilometri și a realizat de acolo un salt în cădere liberă.


Muzicianul nu s-a încumetat însă să repete trucul amatorului de sport extrem, skydiving: el s-a reîntors pe Pămînt în aceeași capsulă.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load