COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Raport OMS: Sîmbătă a fost ziua cu cele mai culte cazuri de COVID-19

Raport OMS: Sîmbătă a fost ziua cu cele mai culte cazuri de COVID-19

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a raportat sîmbătă o creştere record a cazurilor globale de coronavirus, totalul crescînd cu 212.326 în 24 de ore, relatează Reuters.

Cele mai mari creşteri au fost înregistate în Statele Unite, Brazilia şi India, potrivit unui raportului zilnic. Decesele au rămas constante la aproximativ 5.000 pe zi. Recordul precendent raportat de OMS data din 28 iunie fiind de peste 180,000 de cazuri, transmite mediafax.ro.

Cazurile globale de coronavirus au depăşit vineri 11 milioane, potrivit unui raport al Reuters. Astfel boala a care a ucis peste jumătate de milion de oameni a trecut un nou prag.


Tot astăzi OMS a anunţat finalizarea studiilor în privinţa a două medicamente.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a declarat sîmbătă că şi-a întrerupt studiile asupra medicamentului anti-malarie hidroxiclorochina şi a medicamentului cu lopinavir / ritonavir, după ce nu au reuşit să reducă mortalitatea.

„Aceste rezultate ale studiilor provizorii arată că hidroxiclorochina şi lopinavir / ritonavir produc o scădere redusă a mortalităţii pacienţilor cu COVID-19 spitalizaţi în comparaţie cu standardul de îngrijire. Studiile vor întrerupe cu efect imediat ", a declarat OMS.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load