COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Pămîntul se va transforma într-un creier imens. Cum Nikola Tesla a prezis că va fi lumea noastră

Pămîntul se va transforma într-un creier imens. Cum Nikola Tesla a prezis că va fi lumea noastră

În 1926, revista Collier’s a publicat un interviu cu inventatorul Nikola Tesla. Conținutul discuției în acea perioadă a fost șocant – dar și acum este foarte curios.

Viața albinelor va deveni o regulă pentru rasa umană, spune vestitul om de știință Nikola Tesla. Vom comunica imediat cu ajutorul unor dispozitive simple de buzunar. Avioanele vor zbura fără piloţi, ghidate de la sol prin unde radio. O cantitate uriaşă de energie va fi transmisă fără fire. Cutremurele vor deveni din ce în ce mai frecvente. Zonele temperate vor deveni foarte reci sau toride. Şi cele mai multe dintre acestea sînt foarte aproape să se producă”, spunea Tesla.

Nikola Tesla are 68 de ani. El stă liniștit în biroul său, explorînd lumea pe care a transformat-o cu mîinile sale și prezicînd alte schimbări care vor avea loc inevitabil datorită progresului umanității. Tesla este un bărbat înalt, slab, ascetic, care poartă haine întunecate și privește lumea cu ochi calmi. Își poate permite luxul, dar trăiește modest și își alege dieta cu o grijă uimitoare. Nu bea nicic altceva decît apă și lapte și nu a fumat tutun din tinerețe.


Continuare: ecology.md

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load