TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

ONU: Produselor aruncate le revin 10% din volumul total al gazelor cu efect de seră

ONU: Produselor aruncate le revin 10% din volumul total al gazelor cu efect de seră


Produselor aruncate le revin 10% din volumul total al gazelor cu efect de seră. La această concluzie au ajuns experții ONU și biologii de la Universitatea Wageningen din Olanda, scrie BBC.

Problema deșeurilor alimentare este în prezent una dintre cele mai grave catastrofe sociale. În ciuda faptului că oficial pe planetă sînt înfometați mai mult de 800 de milioane de oameni în Africa, Asia și America Latină, locuitorii din țările în curs de dezvoltare și dezvoltate aruncă zilnic produse alimentare în valoare de 527 de calorii pe persoană.Potrivit raportului ONU, reducerea deșeurilor alimentare este o problemă cheie în lupta cu schimbările climatice. Fabricarea acestor produse, care ulterior au fost aruncate de oameni, a dus la apariția a cel puțin 10% din volumul total al gazelor existente cu efect de seră.


Sociologii remarcă faptul că, pentru a lupta cu această problemă, trebuie de schimbat comportamentul cumpărătorilor și de încurajat să cumpere cantitatea de produse de care au nevoie cu adevărat.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load