Oamenii de știință au găsit remediul împotriva îmbătrînirii

Oamenii de știință au găsit remediul împotriva îmbătrînirii

S-a dovedit că stilul de viață sănătos și respectarea dietelor nu contează în acest caz: puteți atinge o vîrstă respectabilă cu ajutorul unei singure proteine.

Oamenii de știință de la Universitatea Yale au declarat că structura proteinei beta-Klotho permite reglarea sensibilității la insulină a organismului. Creșterea artificială a activității acestei proteine duce la restabilirea rapidă a celulelor, iar ca rezultat, poate mări semnificativ speranța de viață.

Cercetătorii de la Yale menționează că creșterea activității proteinei Klotho face, de asemenea, posibilă accelerarea procesului de metabolizare și-i permite organismului să înceapă arderea "accelerată" a caloriilor, fără a recurge la vreo dietă. Medicamentele de tip catalitic, care declanșează activitatea proteică pot fi eficiente nu numai în tratamentul formelor severe de obezitate și a diabetului de tip II, ci și să sporească semnificativ activitatea celulară, permițîndu-i organismului să "reînnoiască" celulele în ritm accelerat. 

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load