COVID-19 în MOLDOVA

În o mie de zile în India vor fi conectate la internet de mare viteză 600 mii de sate

În o mie de zile în India vor fi conectate la internet de mare viteză 600 mii de sate

În următoarele o mie de zile, fiecare sat din India va primi acces la internet de mare viteză prin intermediul conexiunii cu fibră optică. Despre acest lucru a declarat în timpul discursului cu ocazia Zilei Independenței țării prim-ministrul, Narendra Modi.


Prim-ministrul Indiei s-a adresat poporului cu ocazia împlinirii a 74 de ani de la Independența țării și a declarat că tehnologiile vor juca un rol important în dezvoltarea țării și educația digitală a fiecărui cetățean. Modi a remarcat că, în următoarele o mie de zile, vor conecta cu fibră optică toate satele țării.
Pînă în 2014, doar aproximativ 50 de sate mari au fost conectate la internet de mare viteză. În următorii 6 ani, situația din țară practic nu s-a schimbat - accesul la internet în această parte a țării a crescut cu doar 7%.


Premierul a menționat, de asemenea, că acest lucru ar putea duce la o amenințare mai mare la adresa securității cibernetice și a confidențialității. Cu toate acestea, el a menționat că demnitarii vor publica în curînd noi documente care vor ajuta la gestionarea nivelului crescut de dependență față de tehnologia digitală.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load