COVID-19 în MOLDOVA

Google va realiza dorința mai multor utilizatori în Android 11

Google va realiza dorința mai multor utilizatori în Android 11

În prezent, Google lucrează activ la următoarea versiune a sistemului său operaţional mobil - Android 11 R. Informații despre următoarea diferență între viitoarea platformă au fost descoperite de membrii comunității de dezvoltare mobilă XDA Developers.

Potrivit sursei, în Android 11 va apărea o inovație la care au visat mai mulți utilizatori de smartphone-uri, relatează ixbt.com

Cert este că în modul „avion”, smartphone-urile bazate pe Android opresc toate conexiunile wireless. Această abordare simplă este foarte incomodă atunci cînd asculți muzică prin căști Bluetooth sau vizionezi un film și trebuie să oprești rapid comunicațiile Wi-Fi și celulare.


În prezent, este posibilă configurarea care dintre conexiuni să fie deconectate în regimul „avion”, dar această metodă nu este potrivită pentru majoritatea utilizatorilor. Aparent, în Android 11 această problemă poate fi rezolvată.

Dezvoltatorii propun realizarea dezactivarea „contextuală” a Bluetooth. În regimul „avion”, Bluetooth nu se va opri automat dacă utilizați profiluri Bluetooth A2DP sau Bluetooth Heid Aid. Profilul A2DP este folosit de majoritatea căștilor wireless pentru a transmite sunet stereo, iar Bluetooth Hearing Aid este utilizat de aparatele auditive.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load