COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Google va avea o mai bună securitate online pentru utilizatori

Google va avea o mai bună securitate online pentru utilizatori

Google a anunțat deschiderea oficială a Google Safety Engineering Center în München. Se va concentra pe menținerea utilizatorilor în siguranță pe internet.

Am aflat de la lansarea oficială de la München care este strategia Google în direcția creșterii securității și intimității online a utilizatorilor săi.

GSEC este o investiție pe termen lung de resurse și oameni, spune Kent Walker, Senior Vice President of Global Affairs. Va permite utilizatorilor să aibă control asupra propriilor date și să beneficieze de instrumente mai bune pentru a putea face acest lucru. În acest sens, Google va dubla numărul de ingineri de la München care lucrează pe domeniul securității. Vor ajunge la peste 200 pînă la finalul lui 2019.

Filiala din Germania este una importantă pentru Google. Inginerii de aici sînt cei responsabili pentru crearea celor mai importante produse pe care gigantul tech le oferă utilizatorilor pentru siguranță și intimitate în mediul online. Printre acestea se numără și Google Account, unde utilizatorii pot controla felul în care le sînt utilizate datele.


În mediul online, intimitatea joacă un rol important. Mai ales dacă sîntem conștienți de cantitatea uriașă de date pe care giganții tehnologici o colectează despre noi. „Datele ne îmbunătățesc serviciile”, a spus Stephan Micklitz, Director of Engineering al GSEC în cadrul conferinței.

Pe de altă parte, Google face și bani din aceste date. Totuși, compania spune că folosește o cantitate foarte mică de informații despre noi pentru a cîștiga bani. Ce contează cel mai mult este căutarea în sine, aproximativ 90%. Pe lîngă asta, 5% contează unde te afli în momentul căutării și restul de 5%, sau chiar mai puțin, reprezintă orice alt tip de informații, lămurește Kent Walker.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load