Google Flights va putea intui întîrzierile avioanelor, chiar înaintea companiilor

Google Flights va putea intui întîrzierile avioanelor, chiar înaintea companiilor

Google lansează o nouă facilitate a serviciului Flights, care ar urma să-şi poată avertiza utilizatorii cu privire la întîrzierile avioanelor.

Folosind algoritmi de învăţare mecanică şi prin consultarea istoricului zborurilor, Google Flights va putea intui întîrzierile avioanelor, chiar înaintea companiilor care le operează, se arată într-o postare pe blogul oficial al companiei.

Întîrzierile depistate din timp de AI-ul companiei, vor fi afişate în cadrul serviciului Google Flights. Conform celor de la Google, acestea vor deveni vizibile utilizatorilor în momentul în care nivelul de certitudine trece de 80%.

Întîrzierile evidenţiate de Google Flights vor fi însoţite şi de motivul pentru care AI-ul crede că se va întîmpla acest lucru, precum condiţiile meteo dintr-o anumită regiune sau întîrzierea avionului la dus.

Utilizatorii pot urmări dacă avioanele lor vor avea întîrzieri printr-o simplă căutare după ruta sau numărul zborului. Informaţia va fi afişată direct în rezultatele căutărilor.

Google Flights va oferi acum utilizatorilor şi mai multe informaţii despre zborurile ieftine. Astfel, vor fi afişate serviciile pe care companiile low cost le includ sau nu în tarif, astfel încît utilizatorii să ştie de la bun început, de exemplu, dacă vor trebui să plătească pentru bagaj sau nu.

Noutăţile vin la mai puţin de o lună după ce Google Flights a început să ofere funcţii pentru urmărirea evoluţiei preţului pentru biletele de avion şi oferte exclusive pentru utilizatorii serviciului.
 

 

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load