COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Facebook vrea să renunţe la contorul de like-uri

Facebook vrea să renunţe la contorul de like-uri

Facebook, după Instagram intenționează să ascundă contorul de like-uri pe publicațiile din fluxul de știri.

Așadar, dezvoltatorii vor să protejeze utilizatorii de comparaţie cu alții. De asemenea, este nevoie de o actualizare pentru ca mai mulți oameni, fără a avea temeri că vor obţine un număr mic de like-uri, să înceapă să posteze pe Facebook.


Instagram, care este deținut de Facebook, a eliminat deja like-urile din fluxurile de știri în 7 țări, inclusiv Canada și Brazilia. Contorul actualizat nu arată numărul de like-uri, ci doar numele prietenilor reciproci cărora le-a plăcut publicația.


Rețeaua de socializare dorește să reducă influența numărului de aprecieri ale unor utilizatori asupra altora. Acest lucru, de asemenea, poate împiedica utilizatorii să șteargă postările despre care cred că au primit puține aprecieri.Potrivit TechCrunch, Facebook este îngrijorat de faptul că utilizatorii rețelei tot mai puţin împărtășesc informaţii despre evenimente de viață și „evenimente impresionante”, cum ar fi o căsătorie sau un nou loc de muncă.


În opinia lor, problema este într-o anumită măsură explicată de faptul că utilizatorii se tem să obțină un număr mic de aprecieri sau nu sînt mulțumiți de nivelul de implicare al prietenilor lor. Toate acestea influenţează numărul de vizionări a publicităţii de pe Facebook.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load