COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Economist rus: coronavirusul - o manifestare a războiului hibrid

Economist rus: coronavirusul - o manifestare a războiului hibrid

Economistul, academicianul rus, Serghei Glaziev, este convins că coronavirusul a fost creat de om. El și-a împărtășit poziția în cadrul emisiunii "Țarigrad. Glavnoe" cu Iurie Pronko.

În plus, Glaziev este înclinat să facă o legătură între astfel de evenimente precum pandemia de coronavirus, scăderea prețurilor pe piața petrolului și, în general, prăbușirea valutelor și zdruncinarea economiei globale. "Imaginea este foarte familiară", așa caracterizează el situația, adăugînd că în multe privințe ea seamănă cu anul 2014.

"Aceiași beneficiari - speculanți financiari. Aceleași dirijori – de peste Ocean. Și aceeași panică în mintea, să spunem așa, a demnitarilor noștri care nu înțeleg ce se întîmplă. Iar unii înțeleg, dar fac ceea ce li se spune de sus. De la Fondul Monetar, de la organizațiile de experți din Washington și așa mai departe", a menționat expertul.


Potrivit lui Glaziev, dacă luăm separat fiecare verigă din ceea ce se întîmplă acum, atunci va deveni clar principalul lucru— totul este făcut de mîna omului, începînd cu coronavirusul. Și dacă vom invita bioingineri, ei vor putea să ne spună cum a fost sintetizată această tulpină. Și este binecunoscut faptul că doar o țară poate face acest lucru. Și anume ea are o rețea ramificată de laboratoare biologice secrete în întreaga lume, inclusiv în Ucraina.

"Americanii experimentează virusuri pe compatrioții noștri. Deci ei au un arsenal complet de arme biologice. Ceea ce se întîmplă astăzi, am discutat și acum un an, și doi, și trei, și patru, am prevăzut toate acestea. Și această manifestare a războiului hibrid american împotriva regiunilor economiei necontrolate de ei este absolut clară și logică".

Desigur, coronavirusul a fost identificat și în Statele Unite, dar am putea să ne aducem aminte că englezii care l-au provocat pe Hitler să înceapă cel de-al Doilea Război Mondial au devenit victime în masă ale bombardamentelor aviației germane, a subliniat expertul.

Elita este, în principiu, asigurată de acest lucru. În același timp, elita americană de la guvernare este și înarmată nu numai cu tehnologii informaționale, ci și cu arme biologice, care continuă să se dezvolte în ciuda tuturor angajamentelor internaționale. În plus, elita americană are un arsenal imens pentru manipularea piețelor financiare internaționale.

"Acolo domină și acum ideile primitive maltuziene, puteți auzi permanent că sînt prea mulți oameni, că planeta, să zicem așa, nu-i va putea ține pe toți și așa mai departe. De aceea, mor astăzi, dacă vă uitați, mai ales oameni de rasă galbenă. Este China, Coreea, Japonia. Printre europeni, o astfel de soartă tragică o au persoanele cu imunitate scăzută, bătrînii, care, tradițional pentru această ideologie a "miliardului de aur", erau tratați ca un balast", a declarat Serghei Glaziev.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load