TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cum Google omagiază Ziua Tatălui

Cum Google omagiază Ziua Tatălui

Ziua Tatălui, în acest an este sărbătorită duminica, pe 12 mai. Google omagiază această sărbătoare cu un Doodle special. Acesta reprezintă un tată rățoi care se joacă cu micuții lui.

Anul acesta ziua tatălui se sărbătorește în 12 mai 2019. Datele calendaristice în care se va sărbători ziua tatălui sînt următoarele: 10 mai 2020, 9 mai 2021, 8 mai 2022, 14 mai 2023, 12 mai 2024, 11 mai 2025 și 10 mai 2026.


Semnificația Zilei Tatălui este legată direct de poziția unui tată în familie, precum și în societate. Ziua Tatălui are o semnificație importantă deoarece ajută la recunoașterea contribuției individuale a fiecăruia dintre cei doi părinți la viața de familie în particular și la construirea societății în general. Fiecare copil are nevoie atît de tatăl cît și de mama sa, pentru a crește într-un mod armonios.

În etapele primare, atît tatăl și mama rămîn responsabili pentru luarea unor decizii importante legate de educație și de creștere a copilului.

În prezent, în lume, majoritatea țărilor au societățile patriarhale și din aceasta cauza tații joacă un rol principal în luarea deciziilor mai sus menționate.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load