Cîte milioane de dolari cheltuie Facebook pentru siguranța lui Zuckerberg

Cîte milioane de dolari cheltuie Facebook pentru siguranța lui Zuckerberg

Facebook Inc. a dublat alocările pentru securitatea directorului general Mark Zuckerberg în 2018, la 22,6 milioane de dolari.


Zuckerberg a avut un salariu de bază de 1 dolar în ultimii trei ani, iar alte compensaţii au însumat 22,6 milioane de dolari, cei mai mulţi bani fiind folosiţi pentru pentru securitatea sa personală.


Aproape 20 milioane de dolari au mers pentru securitatea lui Zuckerberg şi a familiei sale, de la aproximativ 9 milioane de dolari în anul precedent. Zuckerberg a primit, de asemenea, 2,6 milioane de dolari pentru utilizarea avioanelor private, despre care compania spune că fac parte din programul general de securitate.


Facebook, în ultimii ani, s-a confruntat cu o criză de imagine, legată de rolul său în presupusa influenţă a Rusiei în alegerilor prezidenţiale din 2016 din Statele Unite, dar şi în urma scandalului Cambridge Analytica, companie care a obţinut date personale din milioane de profiluri Facebook fără consimţămînt.


Chief Operating Officer Sheryl Sandberg a cîştigat 23,7 milioane de dolari în 2018, comparativ cu 25,2 milioane de dolari anul precedent.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load