COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Apple a ridicat „în liniște” restricțiile privind cumpărarea de iPhone

Apple a ridicat „în liniște” restricțiile privind cumpărarea de iPhone

Sursele confirmă faptul că Apple a început să crească prețurile pentru diverse produse. Pînă în prezent, smartphone-urile iPhone nu au crescut în preț, dar sursele nu exclud că acest lucru s-ar putea întîmpla în viitorul apropiat.

Cînd cumpără diverse produse pe site-ul oficial, viitorii proprietari de MacBook Air, MacBook Pro, iMac, iMac Pro din Canada, Europa, Australia și unele regiuni din Asia se confruntă cu o creștere a prețului. De exemplu, mass-media britanică a confirmat că atunci cînd alegeți o versiune mai scumpă a dispozitivului (versiunea de bază nu a crescut), prețul crește în medie cu 10%, relatează ixbt.com.

În plus, ieri, Apple, fără să facă declarații oficiale, a ridicat în mod liniștit restricțiile privind cumpărarea de smartphone-uri marca iPhone. Acum, oricine poate cumpăra un număr nelimitat de smartphone-uri iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max cu o singură mînă. Săptămîna trecută, Apple a impus o limită și a vîndut cel mult două smartphone-uri unui singur client.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load