Apple a recunoscut că utilizează Google

Apple a recunoscut că utilizează Google

Compania americană Apple a folosit platforma Google Cloud Platform, Google cloud storage, pentru a stoca datele iCloud, comunică CNBC făcînd referire la Ghidul de Securitate iOS Security Guide.


Potrivit informațiilor menționate de canalul TV, Apple a publicat periodic rapoarte de securitate, în articolele anterioare fiind indicat faptul că compania a folosit pentru a stoca informații sistemele la distanță Amazon Web Services și Microsoft Azure. Însă versiunea actualizată a Ghidului de Securitate iOS Security Guide din ianuarie vorbește despre faptul că Apple a început să utilizeze Google Cloud Platform, iar Microsoft Azure a dispărut din listă.


În document nu este comunicat faptul cînd compania a început pentru prima dată să utilizeze serviciile Google. Apple și Microsoft nu au răspuns la cererile jurnaliștilor.


Anterior a fost comunicat că în cea mai recentă versiune a iOS a fost găsit un bug, care permite deconectarea de la distanță a oricărui dispozitiv Apple. În versiunea de testare a iOS 11.3, această eroare a fost deja rezolvată.


 


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load