A fost prezentat laptopul revoluționar, format din două ecrane (VIDEO)

A fost prezentat laptopul revoluționar, format din două ecrane (VIDEO)

Deși e greu de estimat utilitatea acestei premiere în industrie, dorința de inovare nu trebuie trecută cu vederea. În contextul în care al doilea ecran sensibil la atingere are o rezoluție nativă 4K, poți măcar să ai confortul psihologic că se va vedea foarte bine.

Pînă acum au mai fost create diferite modele de laptopuri. De exemplu, cele cu ecrane rabatabile la 360 de grade, pe care le puteai transforma cu ușurință în tablete, în mare parte, aspectul și funcționalitatea laptopurilor a rămas neschimbată în ultimul deceniu.

Pînă de curînd, au fost mai ales laptopuri care includeau o tastatură în partea de jos și un ecran în partea de sus, ambele integrate într-o construcție similară cu o carte, de aici și denumirea de notebook (carte de notițe).

Ambele ecrane de pe ASUS ZenBook Pro Duo sînt touch și se pretează atît pentru interacțiunea cu degetul sau cu un stylus.

La prima vedere, ASUS va încerca să promoveze acest sistem profesioniștilor care lucrează în editare foto sau video și apreciază accesul rapid la o sumedenie de instrumente. În ceea ce privește configurația hardware, aceasta variază în funcție de buget, cum se întîmplă cu toate laptopurile.

În momentul în care nu ești constrîns de buget, poți opta pentru Intel Core i9-9980HK și pînă la 32GB RAM. Chipsetul grafic folosit este un NVIDIA GeForce RTX2060 cu 6GB VRAM. Laptopul ar trebui să fie pe piață în cel de-al treilea trimestru al acestui an. Compania speră la vînzări bune pe final de an.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load