COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

A fost descoperită modalitatea de recuperare după un accident vascular cerebral

A fost descoperită modalitatea de recuperare după un accident vascular cerebral

Oamenii de știință au găsit o modalitate de a accelera procesul de recuperare a organismului uman după un accident vascular cerebral cu ajutorul imaginației.


Oamenii pot fi împărțiți în două grupuri în funcție de tipul de imaginație - vizuală și kinestetică.


Imaginația vizuală constă în imaginarea mișcării părților corpului dintr-o parte, ca și cum omul ar privi un videoclip. O astfel de imaginație nu necesită antrenament special sau senzație musculară. Imaginația kinestetică este o senzație a mișcării musculare, care este obținută de obicei de sportivi sau persoane special antrenate.


În cadrul studiului, oamenii de știință au efectuat măsurători magnetoencefalografice, cu ajutorul cărora au fost înregistrate cîmpuri magnetice ultra-slabe generate de curenții ansamblului neural al creierului. Aceste cîmpuri magnetice sînt de un milion de ori mai mici decît cîmpul magnetic al Pămîntului,Rezultatul studiului poate deveni o parte a procedurii de neuro-reabilitare pentru a-i distinge imediat pe pacienții vizuali pentru a le antrena imaginația kinestetică pentru o recuperare mai eficientă. Adică, persoanele cu un tip vizual de imaginație vor fi învățate să gîndească ca kinesteticii pentru a accelera recuperarea după un accident vascular cerebral.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load