TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

A fost creat un gadget care ne spune ce n-ar trebui să cumpărăm din magazinul alimentar

A fost creat un gadget care ne spune ce n-ar trebui să cumpărăm din magazinul alimentar

La expoziția internațională de electronice Consumer Electronics Show din Las Vegas a fost prezentată o brățară inteligentă - care spune ce produse nu ar trebui cumpărate.

Dispozitivul scanează codurile de bare ale mărfurilor din magazine și aprinde o lumină roșie sau verde, în funcție dacă acest produs este dăunător sau sănătos.

Gadgetul face aceste concluzii în baza unei analize preliminare a ADN-ului proprietarului. Astfel se va afla către ce boli este predispusă persoana și, respectiv, va fi creată o listă neagră a produselor care duc la dezvoltarea acestor boli. De exemplu, pentru o persoană cu hipertensiune, se va aprinde „lumina roșie” la toate tipurile de produse sărate, deoarece sarea crește tensiunea arterială.


Este de menționat faptul că, pentru analiza genetică, cumpărătorii brățării vor trebui să meargă la Londra. Cu toate acestea, producătorul încearcă să stabilească un sistem de livrare a biomaterialelor prin poștă. În același timp, el a dat asigurări că, după livrarea brățării, toate datele vor fi distruse.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load