X 
Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3987

Veste tristă pentru toţi fanii lui Ronaldinho

17 ian. 2018,, 19:00   Sport
3856 0

Ronaldinho s-a retras oficial, anunţul venind din partea fratelui acestuia, cel care-i este şi agent.

"S-a oprit! S-a terminat! Vrem sa organizam un eveniment fastuos după Cupa Mondiala din Rusia. Vrem sa organizam meciuri de retragere în Brazilia, Europa si Asia", a declarat acesta pentru OGlobo, conform Mediafax.

Apoi, a detaliat: "S-a retras. E gata! Acum ar trebui să facem un meci de retrage, unul mare aşa cum a fost el pe teren. Se va întîmpla după Mondialul din Rusia, poate în august. Deocamdată o să avem cîteva evenimente în Brazilia, Europa şi Asia. Ne gîndim să aranajăm ceva şi cu echipa naţională. Vom avea un program pentru toate. Ştim acum de trei jocuri, primul urmînd a fi în Mexic, la data de 1 Martie. Faptul că Ronaldinho a fost ambasadorul Barcelonei timp de zece ani însemnă foarte mult".

Ronaldinho are 37 de ani şi a jucat la echipe celebre, ca PSG, Barcelona sau AC Milan. Pentru naţionala Braziliei a bifat 98 de meciuri şi a marcat de 33 de ori.

A fost campion mondial alături de naţionala ţării sale, în 2002, şi a cîştigat, printre altele, Liga Campionilor, campionatul în Spania şi în Italia. În 2005 a cucerit Balonul de Aur şiîn 2006 a fost declarat cel mai bun fotbalist din Europa.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?