COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Va apărea un film artistic despre Lobanovski

Va apărea un film artistic despre Lobanovski

Echipa "Dinamo" din Kiev a încheiat un memorandum privind filmarea unui film artistic. Acesta va fi dedicat fostului antrenor principal al echipei, Valeriu Lobanovski.

După cum anunță Tribuna.com, pelicula va fi intitulată "Наставник". Lucrul asupra creării filmului durează deja de șase luni. Se preconizează că evenimentele filmului vor acoperi mijlocul anilor '70, scrie sport-express.ru.

"Am conceput ”Наставник” ca un film artistic motivant, un film-eveniment, un film de ridicare", au spus producătorii filmului. - Valery Lobanovski este un adevărat erou al Ucrainei și un personaj aproape perfect pentru film-biopic: un caracter unic dificil, o personalitate ingenioasă și o figură istorică cu adevărat legendară.


Acesta este un om care a făcut trei super-echipe epice, fiecare dintre care nu numai că și-a lăsat amprenta în istoria fotbalului, ci și a crescut cîte un deținător al "Mingii de Aur" (Blohin 1975, Belanov 1986, Șevcenko 2004). El este unul dintre cei mai remarcabili antrenori de fotbal din timpurile moderne.

"Scopul este de a crea un film-eveniment național pentru publicul larg modern. Acest proiect este o poveste foarte personală pentru toți cei implicați. Este o misiune importantă și o mare responsabilitate", au menționat producătorii filmului.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load