Urmăriți live lupta privirilor!

Urmăriți live lupta privirilor!

În această seară, în centrul comercial Shopping MallDova din Chișinău va avea loc prezentarea și cîntărirea de control a participanților pentru unicul și primul spectacol grandios din Moldova al boxului profesionist, PROFESSIONAL BOXING SHOW.


Pentru cei care nu pot participa la acest eveniment incitant, portalul Noi.md organizează o transmisiune live a acestuia!


 


Este cunoscut faptul că atmosfera în lupta privirilor luptătorilor înainte de cîntărire depășește toate limitele normelor permise, iar boxerii își demonstrează disponibilitatea de a se lupta unul cu celălalt chiar atunci. Ei vor trebui să facă față nervilor, să-și țină în frîu emoțiile și să treacă cu succes testul de cîntărire.


Lupta privirilor și cîntărirea participanților la PROFESSIONAL BOXING SHOW va avea loc în centrul comercial Shopping MallDova, cu începere de la ora 19.00, iar luptele în cadrul acestui eveniment spectaculos se vor desfășura în seara zilei de 13 aprilie, la Manejul de atletică ușoară din Chișinău (str. Andrei Doga, 26).


Biletele la PROFESSIONAL BOXING SHOW sînt vîndute pe site-ul afisha.md și pe site-ul ITicket.md (online), iar comerţul fizic are loc prin intermediul caselor de bilete iTicket la următoarele adrese:- str. Puşkin 5a (oficiul iTicket)
- bd. Stefan cel Mare 152, Teatrul Național de Operă şi Balet (Casa BisConcert)
- str. Puşkin 22 (Librarius)
- bd. Moscova 1/1 (Librarius)
- bd. Dacia 47/6 (Librarius)


Biletele, precum și mesele în zona VIP pot fi rezervate sunînd la numărul de tel.: 079901020 sau la Salonul Land Rover din Chișinău, str. Calea Ieșilor, 14/1.


 


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load