X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Un tenisman moldovean a cîștigat două titluri la un turneu din Spania

8 mai. 2019,, 14:50   Sport
2221 0

Jucătorul moldovean Vladislav Ursu a cîștigat două titluri supreme la turneul internațional la tenis de masă din seria ITTF Circuit (juniori), desfășurat la Platja d'Aro (Spania), informează Moldpres.

El a învins în concursul individual și la dublu masculin evoluînd în pereche cu brazilianul Guilherme Teodoro.

La individual, calea sa spre prima treaptă a podiumului de premiere a fost următoare: în primul meci disputat l-a învins pe Dario Arce (Mexic, 4-0), apoi - pe Nikita Moșkov (Rusia) cu scorul 4-3. Asta după ce inițial a condus cu 3-0. Apoi i-a devansat, în ordine, pe Huang Yan Cheng (Taipei, 4-0) și în finală pe Carlo Rossi (Italia, 4-0).

În finala de dublu mixt, Vlad Ursu și Guilherme Teodoro i-au întrecut pe Csaba Andras și Oliver Bot (Ungaria) cu scorul 4-0. ”Este, desigur, o mare bucurie pentru mine”, a declarat tatăl jucătorului, Serghei, care se antrenează regulat la sala specializată de tenis de masă a Universității de Stat din Moldova și a insistat ca Vladislav să practice acest gen de sport.

Vladislav Ursu este campion național de seniori (2018), participant la Jocurile Olimpice de tineret de la Buenos Aires, fiind pregătit de antrenorul Vladimir Semipeadnîi. De cîțiva ani este legitimat la un club din Germania. La startul turneului din Spania a fost poziționat, conform ratingului, pe treapta a treia la tragerea la sorți.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?