COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un tenisman moldovean a cîștigat două titluri la un turneu din Spania

Un tenisman moldovean a cîștigat două titluri la un turneu din Spania

Jucătorul moldovean Vladislav Ursu a cîștigat două titluri supreme la turneul internațional la tenis de masă din seria ITTF Circuit (juniori), desfășurat la Platja d'Aro (Spania), informează Moldpres.

El a învins în concursul individual și la dublu masculin evoluînd în pereche cu brazilianul Guilherme Teodoro.

La individual, calea sa spre prima treaptă a podiumului de premiere a fost următoare: în primul meci disputat l-a învins pe Dario Arce (Mexic, 4-0), apoi - pe Nikita Moșkov (Rusia) cu scorul 4-3. Asta după ce inițial a condus cu 3-0. Apoi i-a devansat, în ordine, pe Huang Yan Cheng (Taipei, 4-0) și în finală pe Carlo Rossi (Italia, 4-0).

În finala de dublu mixt, Vlad Ursu și Guilherme Teodoro i-au întrecut pe Csaba Andras și Oliver Bot (Ungaria) cu scorul 4-0. ”Este, desigur, o mare bucurie pentru mine”, a declarat tatăl jucătorului, Serghei, care se antrenează regulat la sala specializată de tenis de masă a Universității de Stat din Moldova și a insistat ca Vladislav să practice acest gen de sport.


Vladislav Ursu este campion național de seniori (2018), participant la Jocurile Olimpice de tineret de la Buenos Aires, fiind pregătit de antrenorul Vladimir Semipeadnîi. De cîțiva ani este legitimat la un club din Germania. La startul turneului din Spania a fost poziționat, conform ratingului, pe treapta a treia la tragerea la sorți.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load