Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Un superstar din NBA are coronavirus

16 iul. 2020,, 02:30   Sport
2559 0

Vedeta celor de la Houston Rockets, Russell Westbrook, a fost confirmat pozitiv cu coronavirus și nu a făcut deplasarea alături de echipa sa în Florida, acolo unde se vor desfășura toate partidele finalului de sezon din NBA. Westbrook a anunțat printr-o postare pe Twitter că a ieșit pozitiv la testul pe care l-a efectuat înainte de plecarea spre Orlando, menționând că a intrat deja în carantină, transmite eurosport.ro.

Lotul echipei Houston Rockets a ajuns în Orlando, la Disney World, acolo unde se va diputa ceea ce a mai rămas din acest sezon din NBA. Jurnaliștii americani au avut parte de o surpriză imensă la sosirea texanilor, pentru că aceștia au aterizat în Florida fără cei mai buni doi jucători ai lor, vedetele Russell Westbrook și James Harden.

Situația lui Westbrook a fost clarificată imediat, chiar de o postarea a acestuia pe Twitter în care a anunțat că a ieșit pozitiv la testul pentru coronavirus și ca atare a intrat în carantină. Vedeta și-a liniștit însă fanii, spunînd că se simte foarte bine și că speră să fie prezent alături de echipă la sfîrșitul acestei luni, când este programat să înceapă finalul acestui sezon din baschetul american.

”Am fost testat pozitiv cu coronavirus înainte să plec cu echipa spre Orlando. În prezent mă simt bine, sînt în carantină și aștept cu nerăbdare să mă întâlnesc cu colegii mei îndată ce voi putea face acest lucru. Vă mulțumesc tuturor pentru urările de bine și sprijin. Vă rog să luați acest virus în serios. Fiți în siguranță. Purtați mască!”, a fost mesajul postat de Westbrook pe Twitter.

Nici James Harden nu a ajuns în Florida


Dacă situația lui R. Westbrook este clară, nu același lucru se poate spune despre absența din lotul celor de la Rockets a lui James Harden, omul numărul unu al texanilor în ultimele sezoane. Antrenorul Mike D'Antoni a declarat că speră ca ”bărbosul” să se alăture curînd echipei, însă nu a menționat motivul pentru care vedeta lipsește momentan. Presa de peste ocean speculează că ar fi vorba tot despre un rezultat pozitiv la un test pentru coronavirus.

Până acum, 25 de jucători din NBA au fost testați pozitiv cu Covid-19 începînd cu sfîrșitul lunii iunie cînd s-a început procesul de testare. Aceștia au intrat în carantină conform protocoalelor, iar conducătorii Ligii sînt încrezători că sezonul va putea fi dus la bun sfîrșit în condiții de siguranță.

Russell Westbrook este poate cel mai sonor nume din baschetul american care este infectat cu acest virus, alături de fostul său coleg de la Oklahoma City Thunder, Kevin Durant, actualmente jucătorul lui Golden State Warriors.

Westbrook a fost unul dintre cei mai buni jucători de la Rockets (locul 6 în Conferința de Vest) în acest sezon avînd o medie de 27,5 puncte, 8 recuperări și 7 pase decisive pe meci. Baschetbalistul de 31 de ani a fost prezent de 9 ori în All Star Game-ul din NBA, iar în sezonul 2016-2017 a câștigat titlul de MVP al Ligii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?