COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un fotbalist de la Arsenal, testat pozitiv cu COVID-19

Un fotbalist de la Arsenal, testat pozitiv cu COVID-19

Veste-bombă în Premier League! Un fotbalist de la Arsenal, testat pozitiv cu COVID-19, a jucat pentru echipa lui Mikel Arteta în derby-ul cu Manchester City.

Mai mult, acesta a intrat în contact cu alţi doi fotbalişti ai “tunarilor”. Manchester City a cîştigat cu 3-0 derby-ul cu Arsenal, primul de la realuare campionatului din Anglia.

Arsenal a efectuat teste de COVID-19 tuturor jucătorilor cu cîteva zile înainte de derby-ul cu Manchester City. Cum rezultatele au venit mai tîrziu, “tunarii” au aflat după meci că un fotbalist din echipa lor a avut testul pozitiv şi, cu toate acestea, a luat parte la partida de pe Eithad Stadium. Identitatea fotbalistului de la Arsenal nu a fost divulgată, scrie sport.es.


Totuşi, acesta a primit minute în meciul cu Manchester City şi a intract chiar în contact cu doi colegi, care vor trebui, la rîndul lor, să stea în carantină şapte zile. Sursa citată mai notează faptul că fotbaliştii au fost retestaţi, iar testele lor au ieşit de data aceasta negative.

Arsenal a fost deja lovită de COVID-19 în primul val al apariţiei virusului în Europa. Antrenorul Mikel Arteta a avut Coronavirus în martie, însă a reuşit să învingă boala

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load