TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Stadionul central din Glodeni a fost reconstruit

Stadionul central din Glodeni a fost reconstruit

În orașul Glodeni a fost reconstruit stadionul central. Complexul sportiv are o capacitate de 1450 locuri și va găzdui meciurile de acasă ale echipei de seniori Grănicerul Glodeni, care evoluează în Divizia A, precum și jocurile cu participarea sutelor de copii și juniori din cadrul clubului.

De asemenea, fotbaliștii din această localitate se vor bucura de facilități moderne pentru perfecționarea măiestriei sportive.


Leonid Oleinicenco, Președintele FMF, a participat la ceremonia de inaugurare a stadionului central din orașul Glodeni. Complexul sportiv este unul din primele dintr-un proiect de dezvoltare a infrastructurii sportive regionale din țara noastră susținut de federație.

După ceremonia festivă, a avut loc un meci amical internațional dintre Grănicerul Glodeni și Gloria Bistrița, încheiat cu victoria oaspeților, scor 4-1.

Reconstrucția noii arene a fost posibilă datorită acordului de parteneriat și fraternitate cu Județul Bistrița-Năsăud, Romînia, care a finanțat cu 280.000 de euro lucrările de reparație capitală a stadionului central.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...

Sondaj Toate

load