Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Sportivii au primit felicitări din spațiu (VIDEO)

22 iul. 2020,, 18:43   Sport
3885 0

Astăzi, în întreaga lume este sărbătorită ziua Internațională a Boxului, care în acest an are loc într-un format online, din cauza situației epidemiologice în lume. Cu toate acestea, boxerii și iubitorii acestui gen de sport au primit astăzi un mesaj de felicitare de la bordul stației spațiale internaționale de Roscosmos, din partea lui Alexei Ovcinin, transmite Noi.md.

El a dorit prosperitate acestui gen de sport, subliniind că căile boxului și cosmonauticii sînt asemănătoare – aceasta este tendința spre cele mai înalte realizări.

Drept exemplu, Alexei Ovcinin a numit faptul că cosmonautul sovietic, pilotul cosmonaut al URSS, de două ori Eroul Uniunii Sovietice, pilotul navei spațiale Восток-4, comandantul navei spațiale Союз-14, Pavel Popovici, a condus Federația de Box a URSS timp de un deceniu și jumătate.

Cosmonautul Roscosmos, Alexei Ovcinin, a declarat că este încîntat să fie parte a unei astfel de sărbători minunate a curajului, onorului, nobleții și puterii, așa cum este Ziua Internațională a Boxului.

Trebuie remarcat faptul că, în cadrul celebrării Zilei Internaționale a Boxului în format online, pe pagina oficială a Federației de box din Ruse din "Vkontakte", puteți vedea cele mai importante momente ale boxului rusesc pentru anul 2019, să aflați istoria celor mai buni boxeri ai țării, precum și faceți parte din sărbătoarea internațională globală, participînd la flashmobul, care are loc sub hashtag-ul #BOXINGEVERYWHERE, unde sportivii vor boxa cu umbra pe fundalul principalelor atracții din orașele lor, transmițînd eștafeta sportivilor din alte state.


La eveniment participă boxeri celebri, conducători ai federațiilor internaționale, șefi ai oficiilor federale și regionale ale Federației Ruse de Box. Spectatorii transmisiunii au posibilitatea de a comunica cu participanții, punînd întrebări în comentarii, iar cele mai bune dintre ele vor răsuna în direct. În plus, campionii vor comenta luptele demonstrative care vor avea loc în Rusia în diferite formate.

De menționat că Federația de Box a Republicii Moldova a felicitat pugiliștii, antrenorii, veteranii de box, arbitrii, funcționarii sportivi și toți iubitorii de box cu Ziua Internațională a Boxului. După cum se știe, boxul nu este doar sport, ci o viață întreagă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?