Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Soția lui Kobe Bryant, mesaj emoționant după moartea baschetbalistului

31 ian. 2020,, 01:30   Sport
4245 1

Soţia lui Kobe Bryant, Vanessa, a publicat primul mesaj pe reţelele de socializare după accidentul de elicopter de la sfîrşitul săptămînii trecute, în care şi-a pierdut soţul şi una dintre fiice.

Într-un mesaj pe pagina sa de Instagram, Vanessa a postat următorul mesaj:

„Eu şi fetele mele vrem să le mulţumim milioanelor de oameni care şi-au arătat susţinerea şiiubirea în această perioadă îngrozitoare. Vă mulţumim pentru toate rugăciunile voastre. Categoric aveam nevoie de ele. sîntem total devastate după ce i-am pierdut brusc pe iubitul meu soţ, Kobe – tatăl extraordinar al copiilor noştri; şi pe frumoasa şi dulcea mea Gianna – o fiică iubitoare, grijulie şi minunată şi o soră extraordinară pentru Natalia, Bianka şi Capri. sîntem devastate şi pentru familiile care i-au pierdut pe cei iubiţi duminică şi împărtăşim durerea lor.

Nu există destule cuvinte care să ne descrie durerea în acest moment. Mă consolează faptul că ştiu că Kobe şi Gigi ştiau amîndoi că erau iubiţi profund. Am fost incredibil de binecuvîntate că i-am avut în viaţa noastră. Mi-aş fi dorit să fi fost aici cu noi pentru totdeauna. Au fost binecuvîntările noastre frumoase luate dintre noi prea curînd.

Nu ştiu ce ne rezervă viaţa după ziua de astăzi şi este imposibil să îmi imaginez viaţa fără ei. Dar ne trezim în fiecare zi încercînd să rezistăm pentru că Kobe şi fetiţa noastră Gigi strălucesc deasupra noastră ca să ne lumineze calea. Iubirea noastră pentru ei este nesfîrşită şi nemăsurată. Doar că mi-aş fi dorit să îi pot îmbrăţişa, săruta şi binecuvînta. Să ai avem aici cu noi, pentru totdeauna.


Vă mulţumim pentru că aţi împărtăşit bucuria voastră, durerea voastră şi susţinerea cu noi. Vă cerem să ne acordaţi respectul şi intimitatea de care vom avea nevoie pentru a naviga prin această nouă realitate.

Pentru a onora familia Team Mamba, Fundaţia Mamba Sports a deschis un fond MambaOnThree pentru a ajuta la susţinerea celorlalte familii afectate de această tragedie. Ca să donaţi, vă rog să intraţi pe site-ul MambaOnThree.org. Pentru a continua moştenirea lui Kobe şi Gianna în privinţa sporturilor la juniori, intraţi pe MambaSportsFoundation.org.

Vă mulţumesc foarte mult pentru că ne-aţi ajutat moral cu rugăciunile voastre şi pentru că ne iubiţi pe Kobe, Gigi, Natalia, Bianka, Capri şi pe mine”, este mesajul Vanessei Bryant, transmite Noi.md cu referire la Protv.ro.

Fostul baschetbalist Kobe Bryant şi fiica lui de 13 ani, Gianna, au încetat din viaţă, duminică, după ce elicopterul Sikorsky S-76B în care se aflau s-a prăbuşit lîngă Calabasas, o localitate aflată la 50 de kilometri nord-vest de Los Angeles.

Bryant era căsătorit cu Vanessa şi aveau împreună patru fete, Natalia, 17 ani, Gianna, 13 ani, Bianka, trei ani, şi Capri, născută în iulie 2019.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?