Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Sheriff Tiraspol revine în Liga Campionilor

19 aug. 2020,, 15:15   Sport
1985 0

Sheriff Tiraspol revine în Liga Campionilor! Diseară "galben-negrii" vor juca în primul tur preliminar cu gruparea Fola Esch din Luxemburg. Calificarea se decide într-o singură manșă, iar partida va avea loc la Tiraspol.

Antrenorul "viespilor", croatul Zoran Zekic, a dat asigurări că discipolii săi sînt pregătiți sută la sută de marele meci și vor da totul pentru calificarea în următoarea fază a competiției, scrie publika.md.

"Vreau ca băieții să fie încrezuți în forțele lor și calmi. Știm că trebuie să facem mai puține greșeli, cu ajutorul Domnului să marcăm la prima ocazie și să rămînem concentrați pe tot parcursul meciului.", a afirmat antrenorul Sheriff Tiraspol, Zoran Zekic.

Jucătorii și membrii staff-ului tehnic al clubului Sheriff Tiraspol au fost testați la noul coronavirus, toate rezultatele fiind bune. Din cauza pandemiei, UEFA a decis ca toate confruntările din preliminariile cupelor europene să se dispute într-o singură manșă. La tragerea la sorți s-a decis ca meciul dintre Sheriff și Fola Esch să se joace pe terenul formației moldave. El va începe la ora 21:00.

Cîștigătoarea partidei va întîlni, în turul doi preliminar, gruparea azeră FK Qarabag.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?