Sheriff Tiraspol a învins în primul meci din Liga Europa

Sheriff Tiraspol a învins în primul meci din Liga Europa

Echipa moldoveană Sheriff Tiraspol a învins joi, 25 iulie în deplasare, în primul meci disputat în actuala ediție a Ligii Europa la fotbal, relatează MOLDPRES.


Ea a întrecut cu scorul 1-0 formația albaneză Partizani Tirana. Autorul unicului gol marcat este Robert Tambe. El s-a remarcat cu un șut precis în minutul 24 al partidei. 


”A fost un meci greu desfășurat în condiții meteo dificile. Am reușit să marcăm un gol. Am avut șanse de a mai înscrie. Am demonstrat un fotbal de calitate, în special, în prima repriză. Partizani a jucat așa cum am și prevăzut. Este o echipă bine organizată în defensivă, atacă periculos, dar noi i-am oferit puține șanse de a marca”, a declarat la conferința de presă antrenorul echipei moldovene Zoran Zekic.


Returul este programat la Tiraspol peste o săptămînă.


Echipa moldoveană a evoluat în următoarea componență: Miculic, Mujek, Balima, Cristiano, Anton, Gordienko (Jah, 85), Liatifi (Cojocaru, 48), Tambe, Boban, Kendăș (Palic, 94), Ndyai. 


Sheriff eset singura echipă moldoveană care a repurtat o victorie în actuala ediție a Ligii Europa. Milsami Orhei, Speranța Nisporeni și Petrocub Hîncești au suferit înfrîngeri în toate meciurile disputate în turul preliminar al competiției.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load