X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Sheriff Tiraspol a învins în primul meci din Liga Europa

26 iul. 2019,, 17:21   Sport
3243 0

Echipa moldoveană Sheriff Tiraspol a învins joi, 25 iulie în deplasare, în primul meci disputat în actuala ediție a Ligii Europa la fotbal, relatează MOLDPRES.

Ea a întrecut cu scorul 1-0 formația albaneză Partizani Tirana. Autorul unicului gol marcat este Robert Tambe. El s-a remarcat cu un șut precis în minutul 24 al partidei.

”A fost un meci greu desfășurat în condiții meteo dificile. Am reușit să marcăm un gol. Am avut șanse de a mai înscrie. Am demonstrat un fotbal de calitate, în special, în prima repriză. Partizani a jucat așa cum am și prevăzut. Este o echipă bine organizată în defensivă, atacă periculos, dar noi i-am oferit puține șanse de a marca”, a declarat la conferința de presă antrenorul echipei moldovene Zoran Zekic.

Returul este programat la Tiraspol peste o săptămînă.

Echipa moldoveană a evoluat în următoarea componență: Miculic, Mujek, Balima, Cristiano, Anton, Gordienko (Jah, 85), Liatifi (Cojocaru, 48), Tambe, Boban, Kendăș (Palic, 94), Ndyai.


Sheriff eset singura echipă moldoveană care a repurtat o victorie în actuala ediție a Ligii Europa. Milsami Orhei, Speranța Nisporeni și Petrocub Hîncești au suferit înfrîngeri în toate meciurile disputate în turul preliminar al competiției.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?