COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Sheriff Tiraspol a făcut spectacol în meciul cu Codru Lozova

Sheriff Tiraspol a făcut spectacol în meciul cu Codru Lozova

Sheriff Tiraspol a făcut spectacol în meciul de acasă cu CodruLozova din cadrul etapei a treia a Diviziei Naționale de fotbal. "Viespile" s-au impus cu 6-0 pe teren propriu și rămîn pe primul loc în clasament.

Gazdele au pornit ca din tun şi columbianul Frank Castañeda a deschis scorul în minutul 11, scrie publika.md.

Opt minute mai tîrziu, conaţionalul său William Sinistérra a dublat avantajul gazdelor după un corner, iar ucraineanul Andrii Bliznicénko a înscris și el în minutul 33 şi soarta partidei era pecetluită.


În ultimele cinci minute de pînă la pauză, "şerifii" au mai marcat de două ori, prin zimbabweanul Alec Mudímu și acelaşi Frank Castañeda, iar la începutul reprizei secunde liberianul Peter Wilson a înscris ultimul gol al meciului.

Tiraspolenii au maximum de puncte acumulate în cele trei etape, 9.

Într-o altă partidă de aseară, Petrocub Hîncești a învins fără drept de apel pe FC Florești, scor 4-0. În prima repriză a partidei de la Tighina, unde floreştenii îşi joacă în acest sezon meciurile "de acasă", Sergiu Plătică a marcat primele două goluri, iar în cea de-a doua Vladimir Ambros și Ilie Damașcan au punctat și ei cîte o dată fiecare. Şi astfel, cu 7 puncte la activ, "petroliştii" au rămas solitari pe treapta a doua a clasamentului.

În această seară, etapa a treia va continua cu meciurile Zimbru Chișinău - Sfîntul Gheorghe Suruceni și Dinamo-Auto Tiraspol - Dacia-Buiucani Chișinău.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load