COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Sheriff a cîștigat mai bine de 1 milion de euro în Cupele Europene

Sheriff a cîștigat mai bine de 1 milion de euro în Cupele Europene

Sheriff Tiraspol a cîștigat 1,08 milioane de euro la finele evoluției în ediția 2018/19 a Cupelor Europene.

Conform schemei de distribuire a veniturilor din partea UEFA pentru sezonul 2018/19, pentru evoluția în prima etapă preliminară a Ligii Campionilor (eliminarea de către Saburtalo), Sheriff a primit 280 000 euro. Pentru partciparea în etapa a doua preliminară a Lgii Europei (trecerea de Partizani) – 260 000 euro, iar pentru evoluția în etapa a 3-a preliminară a Ligii Europei (eliminarea de către AIK) – încă 280 000 euro.

Mai mult, precum anunță Новости футбола fiecare campion al țării sale, care nu accede în faza grupelor Ligii Campionilor sau Ligi Europei, mai primește suma de 260 000 euro suplimenatr, pe lîngă sumele achitate pentru participarea în preliminarii. Per total, tiraspolenii au cîștigat mai bine de un milion de euro.

Alte trei cluburi din Moldova – Milsami, Petrocub și Speranța, pentru participarea în prima etapă preliminară a Ligii Europei, vor primi cîte 240 000 euro.

Începînd cu acest sezon UEFA distribuie veniturile în ba zaraitng-ului (statistica se acumulează în baza ultimilor 10 ani), deci cluburile vor primi un venit anumit suplimenatr pe lîngă cel indicat.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load