COVID-19 în MOLDOVA

Sfaturi de la Igor Untilă: Fii atent cu cine și despre ce vorbești (VIDEO)

Sfaturi de la Igor Untilă: Fii atent cu cine și despre ce vorbești (VIDEO)

Într-o nouă emisiune „Antrenorul Vorbește”, antrenorul moldovean de box Igor Untilă ne explică de ce este important să ne alegem înțelept prietenii.

Sportivul a relatat într-o postare pe o rețea de socializare că cei care astăzi ne sînt preieteni, mîine ne pot deveni dușmani, iată de ce oamenii din anturajul nostru trebuie aleși cu grijă.

„Este așa o zicală că omul înțelept se învață pe greșelile altora, iar omul naiv învață din greșelile sale. Viața este foarte scurtă pentru a te învăța din greșelile tale. Fii înțelept cu cine și cum vorbește. De multe ori, cînd facem cunoștință cu o persoană îl considerăm de priten și ne deschidem, îi spune toate rănile noastre, toate temerile noastre, dar știți cum e viața - astăzi e prieten, mîine îți poate fi dușmanul tău. Este foarte iportant să fii înțelept, să analizezi bine ce vorbești cum și de ce vorbești”, a relatat Untilă.


Igor Untilă povestește că a trecut printr-o experiență negativă în ceea ce privește alegerea prietenilor.

„Am luat hotărîrea să fiu o carte închisă, mi-am ales un cerc restrîns de oameni în care deja am încredere, care au fost verificați. Primul om în care am încredere 100%, este soția mea, care este cel mai bun prieten

Prietenul, se spune că la nevie se cunoaște, să fiți înțelepți ce, cum comunicați cu oamenii care vă înconjoară”, a conchis Igor Untilă.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load