Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Şase cazuri noi la Fiorentina de infectare cu COVID-19

8 mai. 2020,, 21:00   Sport
2441 0

Trei jucători şi trei membri ai staff-ului clubului italian de fotbal Fiorentina au fost testaţi pozitiv la noul coronavirus, a anunţat, joi, clubul din Serie A, care a reluat săptămîna aceasta antrenamentele individuale.

Trei fotbalişti, italianul Patrick Cutrone, argentinianul German Pezzella şi sîrbul Dusan Vlahovic, au fost testaţi pozitiv la Covid-19 în martie, dar s-au vindecat ulterior, iar clubul a confirmat că niciunul dintre ei nu se află între cei testaţi pozitiv acum.

Fotbalul italian, suspendat din data de 10 martie din cauza pandemiei de coronavirus, şi-a reluat antrenamentele pentru continuarea sezonului, însă ministrul italian al Sporturilor a avertizat miercuri că e imposibil de fixat o ''dată certă'' pentru reluarea meciurilor din Serie A.

Jucătorii au fost autorizaţi să reia săptămîna aceasta antrenamentele individuale la centrele sportive ale cluburilor, însă trebuie să aştepte data de 18 mai pentru a se putea antrena în grup.

Oficialii Fiorentinei au anunțat pe 5 mai, printr-un comunicat oficial, că Patrick Cutrone, German Pezzella și Dusan Vlahovic au scăpat de COVID-19 după ce au fost depistați pozitiv luna trecută.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?