S-a răzgîndit! Sorin Colceag rămîne la Zimbru

S-a răzgîndit! Sorin Colceag rămîne la Zimbru

După ce s-a anunţat despre plecarea de la Zimbru Chișinău a antrenorului Sorin Colceag, tehnicianul român a revenit totuşi pe banca tehnică a ’’galben-verzilor”. Acesta a declarat că a decis să rămînă la formația de pe strada Butucului după o discuție cu patronul clubului, Nicolae Ciornîi. 


Din păcate pentru cel mai vechi club din țară, ”galben-verzii” au pierdut partida de pe teren propriu cu Sfîntul Gheorghe din etapa a şasea a Diviziei Naționale, scor 1-2. Gazdele au marcat primele în minutul 13 prin Dan Pîslă. 


“Sfinții” au restabilit egalitatea în minutul 27 prin Alexandru Suvorov, care a profitat de nesinсronizarea dintre portarul Maxim Covaliov și defensivă. 


Scorul final a fost stabilit patru minute mai tîrziu de armeanul Gareghin Chiracosian. A fost a cincea înfrîngere suferită de Zimbru în cele 6 partide disputate în campionat.


Într-un alt meci al etapei a 6-ea, la Orhei, Speranța Nisporeni a remizat cu Petrocub Hîncești, scor 1-1. Speranța a deschis scorul în minutul 13 prin Alișer Mirzoev. 


Hînceștenii au egalat în minutul 22 prin Dan Taras. Petrocub nu a mai cîștigat vreun meci după victoria din prima etapă a campionatului.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load