COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Rafael Nadal a sărbătorit împlinirea vîrstei de 34 ani la academia sa din Baleare (VIDEO)

Rafael Nadal a sărbătorit împlinirea vîrstei de 34 ani la academia sa din Baleare (VIDEO)

Rafael Nadal, legenda vie a tenisului spaniol, a sărbătorit miercuri împlinirea vîrstei de 34 ani alături de membrii academiei sale de la Manacor, pe insula Mallorca din arhipelagul Baleare, informează presa iberică.


Jucătorii şi antrenorii academiei i-au cîntat "La mulţi ani" campionului spaniol, pe care l-au întâmpinat cu un tort în forma unui teren de tenis, cu pudră de cacao pe post de zgură, suprafaţa favorită a lui Nadal. Tortul era ornat cu mingi de tenis galbene şi două coarne de taur din ciocolată.

"Vă mulţumesc mult încă o dată. Aţi făcut această zi şi mai specială", a scris Nadal pe contul său de Twitter, unde a postat şi o fotografie cu tortul primit de ziua sa.

Rafael Nadal, supranumit "Taurul din Manacor", are în palmares 19 titluri de Mare Şlem, majoritatea dintre ele (12) cucerite pe zgura de la Roland Garros. El a cucerit două medalii olimpice de aur, una la simplu (2008) şi cealaltă la dublu (2012), impunându-se totodată de cinci ori în Cupa Davis alături de echipa Spaniei.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load