TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Pugiliștii moldoveni, pe piedestalul de onoare al Campionatului Europei (FOTO)

 Pugiliștii moldoveni, pe piedestalul de onoare al Campionatului Europei (FOTO)

La Campionatul Europei printre tineri, care s-a desfășurat în capitala Bulgariei, Sofia, au participat 213 băieți și 126 fete din 37 țări ale Europei. Doi dintre boxerii noștri au obținut medalii de argint și de bronz, iar alții patru au ocupat locul cinci.

Tiraspoleanul Vladislav Gudzi, în categoria de greutate 64 kg a ieșit în finala campionatului, unde a cedat în fața rusului Ilia Șachirov și a luat medalia de argint. Pe parcurs, el l-a învins pe lituanianul Ericas Laurikietis, finlandezul Geri Niemeldinen și turcul Mehmed Aidemir. Concitadina sa daria Cozorez a învins-o pe unguroaica Barbara major, dar a pierdut în fața turcoaicei Saghit Elanur, și s-a ridicat pe treapta a treia a piedestalului de onoare, cu medalia de bronz în categoria 81 kg.


Chișinăuianul Marcel Nistreanu (69kg) l-a învins pe spaniolul Reduan Așain Lemsaian, slovacul Gal Sepik, însă în sferturile de finală a pierdut în fața israelianului Daniel Iliușonoc, are locul cinci. La un pas de piedestalul de onoare s-au oprit și au ocupat locul cinci bălțeanul Vitalie Prisăcaru (56 kg), tiraspoleanul Daniil Slepoi (52 kg) și Adrian Bucșa (60kg) din Hîncești. Vitalie l-a bătut pe belarusul Stanislav Carancov, dar a pierdut în fața francezului Selim Buait. Daniel l-a învins pe polonezul Dominic Blezien Gabriel, dar a cedat în fața ungurului Zuro Zolt. După victoria asupra slovacului Petric Nejc, Adrian a cedat în fața belarusului Dmitrii Balcov.

Valeriu Răzmerița (75kg) din Grimăncăuți l-a învins, la stadiul prealabil, pe azerbaidjanul Igori Platonov, însă în lupta pentru sferturile de finală nu l-a putut învinge pe galezul Bevan Taylor.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load