Președintele a decorat sportivii pentru performanțe la competițiile internaționale

Președintele a decorat sportivii pentru performanțe la competițiile internaționale

Președintele Moldovei, Igor Dodon, a înmînat distincții de stat unor sportivi care au obținut performanțe la Universiada Mondială de vară, precum și la alte competiții sportive internaționale, promovînd imaginea țării noastre peste hotare, relatează Noi.md. 


În special, șeful statului a conferit medalia „Meritul Civic” și Diploma de Onoare a Președintelui Republicii Moldova unui grup de sportivi și antrenori pentru merite în domeniul culturii fizice și sportului, succesele obţinute în cadrul unor competiţii internaţionale, pentru talentul și dăruirea puse în slujba sportului național. 


„Mă bucur să constat că tradiția de a înmîna echipelor naționale drapelul Republicii Moldova pentru a fi purtat cu mîndrie la evenimentele sportive de anvergură - este de bun augur”, a menționat Igor Dodon.


El le-a mulțumit tuturor celor prezenți pentru faptul că reprezintă destoinic țara peste hotare, precum și pentru promovarea unui mod de viață sănătos, asigurîndu-i și în continuare de susținere deplină din partea instituției prezidențiale. 


După ceremonia de decorare, cei prezenți au efectuat o excursie prin sediul Președinției, inclusiv în biroul personal al Președintelui Republicii Moldova.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load