Performanţă superbă pentru James Harden

Performanţă superbă pentru James Harden

James Harden este primul jucător din istoria NBA cu un triple-double ce cuprinde 60 puncte marcate. Superstarul lui Houston Rockets a stabilit recordul absolut stagional de puncte marcate într-un meci la victoria repurtată asupra celor de la Orlando Magic, scor 114-107.

În 46 minute de Joc, Harden a totalizat 60 puncte. El a avut 19/30 la aruncările din acțiune, incluzînd cinci reușite de pe semicerc. De asemenea, a avut 17/18 la linia de pedeapsă. James a bifat 11 pase decisive, 10 recuperări, cu 4 intercepții și un capac pierzînd posesia mingii de cinci ori.

Prin prisma acestei prestații, Harden devine recordmanul lui Houston Rockets la capitolul puncte marcate într-un meci. El a depășit performanța lui Calvin Murphy. Totodată, „omul barbă” a reușit al 9-lea meci din carieră cu peste 50 puncte marcate.

Houston Rockets au 36-13 la general și se apropie la trei meciuri de Golden State Warriors în fruntea Conferinței Vest. Campioana NBA a pierdut la diferență de 30 puncte pe terenul lui Utah Jazz.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load